Non-Tech-city är ledande inom hälsosamma livsmedel och hälsosamma livsstilsförändringar. Det började i början av 2012 och i slutet av 2015 det blivit en av de främsta källorna för recept på hur man lever hälsosamt och förbereda hälsosam mat, liksom behandla vanliga moderna sjukdomar.
Matförgiftning är i själva verket stor fara som vi måste försvara så snart som möjligt. Chemtrails, GMO och fetma samt läkemedelskartellen berövar oss av det goda livet vi föddes att leva i. Så författarna till denna blogg beslutade att ta saker i egna händer. Exponera på hur små förändringar helt avskaffa moderna sjukdomar såsom Candida och dermatit och resten av så kallade obotliga sjukdomar.
Slagit sig ihop med traditionella lektioner som alla men förlorade, författare citerar moderna forskning om dessa ämnen i syfte att hjälpa läsarna avslöja deras främsta hälsotillstånd. Vi som en Non-Tech-City.com samhälle har en dröm där vi vill nå så många människor som vi kan och sprida denna kunskap eftersom vi anser att friska människor är glad människa. Och människor fulla med goda känslor inte gå runt och förstöra planeten ytterligare.
Nittonhundratalet vetenskap och läkemedelsföretag samt läkare som tros gamla mönster av hur man kan bota sjukdomar misslyckas att inse att människokroppen är ett system. Och det kan inte behandlas separat från ett system utan att behandla andra. Moderna studier som inte är knutna till något företag, men görs oberoende visar att till exempel tarmen är nära knuten till nervsystemet. Detta faktum upplyst ny forskning om banden med organsystem de har på varandra.

Och nu gamla traditionella mediciner och ritualer återuppstår med vetenskapliga bevis på hur man kan behandla vanliga sjukdomar med örter, vissa livsmedel eller vissa former av övningar.
Detta är vad icke-Tech-City som en oberoende blogg firma vill uppnå. Att föra denna kunskap och störa den moderna människan och hennes ohälsosamma vanor.