Det bästa sättet att kontakta oss är via e-post och snabbmeddelanden där vårt team är redo för ny fråga och interagera med användarna.
Vi bor i Stockholm. Så vi förväntar oss att våra användare att vara från Sverige.
Vår policy när de interagerar med användare som är missnöjda med layout av webbplatsen går ganska väl denna senaste par åren. Laget som svarar på förfrågningar och prata med potentiella kunder och partners är lyckligt gör sitt jobb och feedback är mycket bra från användarna i allmänhet.
Det viktigaste du behöver veta när meddelandehantering till vår tekniska support är detta: Var artig och vara direkt. Det är allt.
Vår Skype kanal kan hittas på adressen kallas non-tech-city.skype
Vår kontakt är office@non-tech-city.com
Detta är kontakten där du ber om allmän info eller om du inte vet hur man bildar en fråga och vi kommer gärna skickat dig till avdelning som är ansvarig för den typen av frågor.
Vår fakturering stöd e-post är billing@non-tech-city.com
Denna kontakt är allmänt använd på att spåra leveranser och mångfald av olika frågor om fakturering och transportera varor och hälsoprodukter från våra importörer.
Du kan också kontakta oss via google + på denna adress:
https://plus.google.com/b/113914506591053298358/

Och vår officiella Facebook-sida kan hittas på denna länk resp.

https://www.facebook.com/pages/Non-Tech-City/749023411833078

Vår twitter sida i stor utsträckning av våra anhängare och det är där vi i allmänhet underrätta användarbasen och målgrupp.
Länken är här nedan och om du kan du följa oss.

https://twitter.com/NonTechCity

Vi har också ett antal sociala profiler över internet där vi samlar in och granska ny hälsoforskning och heta ämnen. Ämnen som vi täcker och oftast läser bland våra användare och abonnenter är allmän hälsa nisch med några viktminskning och andra typer av moderna sjukdomar.

Du kan skicka e-post på vad skulle du vilja skriva nästa på vår blogg här inspo@non-tech-city.com

Vi ser fram emot att kommunicera med dig genom denna medier. God dag.